DXN NLT partner

2010. december 25., szombat

Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá!  Ilyen egyszerű!  Semmi több!

 

Két jó hírem van: 

-Nem kell tovább keresned, megtaláltad ezt a terméket: a ganodermás kávét!  
-Te is meg tudod csinálni!
  
 
A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a "One Dragon", "One World One Market" and "One Mind" koncepciót. 
A DXN a gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli.  A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 40. helyet foglalja el, amellyel Malajziában, e kategóriában az elsőnek számít. 




A ganoderma varázslatos hatásai:

  A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy „a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít”, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.

Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások – az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével – végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. 



Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású. 
További, hiteles információkat a ganodermáról a DXN oldalamon olvashatsz, de az orvosilag alátámasztott tényeket például egy független oldalon is igazolják.




A DXN Prémium kávék
Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganoderma kivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók).
 






Lingzhi Black Coffee


A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét










 
A doboz tartalma:
20 tasak x 4,5g
Fogyasztói ár:
3.785 Ft
Törzsvásárlói ár:
3.030 Ft 










Egy tasak 3 adag  kávéra elegendő (2 kávéskanálnyi).
Tehát egy doboz kávé 60 adagra elegendő.


 Kiszámolható hogy: 1 adag finom, jótékony hatású  kávé  fogyasztói ára: 63 Ft (törzsvásárlóként: 51 Ft) 








Lingzhi Coffee 3 in 1


A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket. Rendkívül frissítő és egészséges.




Fogyasztói ár:3.875 Ft
Törzsvásárlói ár:3.100 Ft



Egy tasak 3 adag „3in1kávéra elegendő.
Tehát egy doboz kávé 60 adagra  elegendő.

 Kiszámolható, hogy:
 1 adag finom, jótékony hatású „3in1” kávé fogyasztói
  ára csak:
65 Ft (törzsvásárlóként: 52 Ft)









DXN Cream Coffee
A DXN örömmel mutatja be legújabb termékét a DXN Cream Coffee-t. (Ez a kávé különlegesség külön az Európai piacra készült.) A legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. Nem tartalmaz cukrot, azonban tejport igen, amely lágy és selymes ízt kölcsönöz. Azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Fogyasztói ár: 3,695 ,- Ft
Törzsvásárlói ár: 2,955 ,- Ft
A doboz tartalma: 20 tasak x 14 g



Egy tasak 3 adag Cream Coffee kávéra elegendő.Tehát egy doboz kávé 60 adagra  elegendő.

 Kiszámolható, hogy:
 1 adag finom, jótékony hatású „3in1” kávé fogyasztói
  ára csak:
62 Ft (törzsvásárlóként: 50 Ft)






    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése